noscript image for google

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ & ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

S.M.A.L.T.O.


 

Επισμαλτώσεις μπανιέρας & πλακιδίων κουζίνας - Πληροφορίες εφαρμογής

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-ΒΑΨΙΜΟ ΣΜΑΛΤΟΥ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Σας παρουσιάζουμε βήμα προς βήμα όλα τα στάδια μιας σωστής, σύμφωνα μς τους κανόνες, επισμάλτωσης. Για ένα εξασφαλισμένο αποτέλεσμα άριστης αισθητικής & αντοχής που θα ξεπερνάει τα 10 - 15 χρόνια!

 • Αποφλοίωση - αφαίρεση παλαιού σμάλτου.
 • Καθαρισμός της μπανιέρας για την εξάλειψη σαπουνιών και αλάτων, για σωστή εφαρμογή των υλικών επισμάλτωσης.
 • Χημική επεξεργασία σε σημεία που υπάρχει σκουριά στην επιφάνεια της μπανιέρας.

 

Για την ομαλοποίηση της επιφάνειας...

 • Εφαρμογή ειδικού ασταριού για να μην ξεφλουδίζει η επισμάλτωση με την υγρασία και τα ζεστά νερά.
 • Αναμονή στεγνώματος και σκλήρυνσης ασταριού.
 • Τρίψιμο υποστρώματος | ασταριού
 • Εφαρμογή | τελικό φινίρισμα της μπανιέρας με σμάλτο πολυρουεθάνης το οποίο δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με τα ζεστά νερά και το πέρασμα των χρόνων.

 


 

Τί είναι η επισμάλτωση μπανιέρας & γιατί να την επιλέξεις;

Επισμάλτωση μπανιέρας ονομάζεται ή επίστρωση ενός νέου στρώματος σμάλτου ρητίνης με πολυμερή βάση πορσελάνης πάνω στο ήδη υπάρχον φθαρμένο σμάλτο, σφραγίζοντας οριστικά τους πόρους που έχουν δημιουργηθεί από τα χρόνια χρήσης,δίνοντας της ξανά την όψη της καινούργιας, με σκοπό ένα αναβαθμισμένο αποτέλεσμα αισθητικής & καλής υγιεινής και παράλληλα τον εύκολο καθαρισμό της,απαλλάσσοντας την νοικοκυρά από την καθημερινή και επώδυνη διαδικασία τριψίματος της.

Με την επισμάλτωση της μπανιέρας επιτυγχάνεται παράλληλα και την εξοικονόμηση χρημάτων από την αγορά και τοποθέτηση μίας καινούριας μπανιέρας,αλλά και την αποφυγή της ταλαιπωρίας που θα αναγκαστικά θα υποστεί ο ένοικος από τα γκρεμίσματα,χτισίματα,τη φασαρία,τα μερεμέτια,την αποκομιδή μπαζών και την αναμονή του μπάνιου του μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

H εφαρμογή της επισμάλτωσης-ρητινούχο βάψιμο μπανιέρας είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος ή οποία εφαρμόζεται στον Ελλαδικό χώρο εδώ και 30 χρόνια & για πολλά περισσότερα χρόνια στην Αμερική, Αυστραλία και Ευρώπη, μέθοδος ή οποία για όσους γνωρίζουν και έχουν επιλέξει η επισμάλτωση τους να γίνει από εξειδικευμένα αποκλειστικά στο είδος συνεργεία,έχουν εξασφαλίσει την ανανέωση των μπάνιων τους διατηρώντας τα πάντα σε υψηλό επίπεδο αισθητικής & υγιεινής, χωρίς να χρειάζεται να δαπανούνται επιπλέον χρήματα και κόπο,αφού ή όλη διαδικασία επισμάλτωσης διαρκεί μόλις λίγες ώρες έχοντας το μπάνιο σας άμεσα διαθέσιμο προς χρήση,χωρίς αναμονές,χωρίς γκρεμίσματα,χωρίς μπάζα,σκόνες,μερεμέτια.

Το κόστος της επισκευής της μπανιέρας σας είναι μόλις 1 προς 5 έναντι των χρημάτων που θα χρειάζονταν σε μια ενδεχόμενη ολική αντικατάσταση του μπάνιου σας ή της μπανιέρας σας!

Με την εφαρμογή ψυχρού σμάλτου πορσελάνης επαναφέρουμε την φθαρμένη σας θαμπή μπανιέρα στην αρχική της εργοστασιακή μορφή κάνοντας της ξανά σαν καινούργια.

Με την εφαρμογή της επισμάλτωσης σφραγίζονται οριστικά οι μικροί πόροι που έχουν σχηματιστεί στην επιφάνεια της μπανιέρας σας και οι οποίοι είχαν σαν αποτέλεσμα να συγκρατούν την βρωμιά,δίνοντας την αρχική της γυαλιστερή προγενέστερη όψη της και βάζοντας ένα οριστικό τέλος στον δύσκολο και επώδυνο καθαρισμό

ΓΡΗΓΟΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ - ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ !

 

 

 

Επισμάλτωση ή πορσελάνωση μπανιέρας;
Τι να επιλέξω;

Τα τελευταία χρόνια κι ενώ ή ζωή μας εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς,έτσι και στον τομέα των επισμαλτώσεων τα υλικά και ο τρόπος εφαρμογής διαφέρει κατά πολύ με αυτόν που χρησιμοποιούνταν πριν 30 χρόνια.Νέα υλικά και νέες καινοτόμες εφαρμογές έρχονται να δώσουν μία νέα πνοή στον χώρο των επισμαλτώσεων,δίνοντας λύσεις και καταργώντας οριστικά τις παλαιές τύπου επισμαλτώσεις οι οποίες χρησιμοποιούσαν πιστόλι σπρέι βαφής σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους όπως είναι το μπάνιο σας,κάνοντας την διαδικασία επισμάλτωσης μία πολύ επώδυνη διαδικασία για τον ένοικο αναγκάζοντας τον να φύγει για ημέρες από το ίδιο του το σπίτι λόγο πολύ έντονης δυσφορίας στην ατμόσφαιρα του σπιτιού του.Πέραν τούτου οι παλαιές τύπου επισμαλτώσεις έχουν αποδείξει ότι έχουν ιστορικό πολύ μικρού προσδόκιμου ζωής με συνεχή ξεφλουδίσματα από τις υγρασίες και τα ζεστά νερά.Δείτε παρακάτω το Νέο καινοτόμο υλικό της αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης που φέρνει επανάσταση στον χώρο των επισμαλτώσεων!

Με το καινοτόμο Αμερικάνικο σύστημα της αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης σας εξασφαλίζουμε:

 • αντοχές άνω των 10 χρόνων.
 • δωρεάν γραπτή εγγύηση αντοχής στον χρόνο και στην χρήση.
 • τέλεια αισθητικά αποτελέσματα.
 • γρήγορα χωρίς επιβάρυνση του προσωπικού σας χώρου.
 • δεν υπάρχουν σταγονίδια χρώματος στον αέρα τα οποία δημιουργούνται από το πιστόλι βαφής.
 • δεν χρειάζεται να φύγετε από το ίδιο σας το σπίτι κατά την διάρκεια της εφαρμογής.
 • δεν υπάρχει κανένας λόγος να αδειάσετε όλο το μπάνιο για να μην χρωματιστούν τα πράγματα σας.
 • δεν χρειάζεται να μονώσουμε απολύτως τίποτα,ή εφαρμογή μας είναι τοπική και μόνο στην μπανιέρα.
 • τα έπιπλα μπάνιου,τα πλακάκια,το ταβάνι,το πάτωμα και η πόρτα του μπάνιου σας μένουν ανέπαφα χωρίς τον κίνδυνο να χρωματιστούν και αυτά μαζί με την μπανιέρα σας.
 • δεν υπάρχει λόγος να αφαιρέσετε τις σίτες από τα παράθυρα του φωταγωγού για να μην χρωματιστούν.
 • δεν χρειάζεται να πάρετε πλέον την άδεια από τους γειτόνους σας για να εκτονωθεί το σύννεφο σκόνης χρώματος που θα δημιουργούσε το πιστόλι βαφής.
 • το σπίτι σας μένει καθαρό γιατί δεν φέρνουμε μαζί τουρμπίνες εξαερισμού,κομπρεσέρ και άλλα βαρέως τύπου μηχανήματα,αναστατώνοντας τον κάνοντας το σπίτι σας ένα μικρό εργοτάξιο.